Kazalište NAGRADNJAČA

Tko će gledati predstavu 'Crvena ruža'

  • Autor: tportal.hr
  • 20.12.2010 9:42:51
  • 17.12.2010 12:06:52

Na novoj kazališnoj sceni 'Teatroteka' u bivšoj Kinoteci igra nova predstava zagrebačkog Epilog Teatra 'Crvene ruže' Alda Benedetija u režiji mlade redateljice Ivane Peroš. Predstava je premijerno izvedena prošle subote, a jednu od glavnih uloga tumači glumica Marijana Mikulić. Ovoga puta tportal.hr i Epilog teatar poklanjaju dvije ulaznice za predstavu 20. prosinca.

Ova zabavna komedija u tri čina vjerno opisuje što se događa kada udatoj ženi željnoj romantike i strasti pored dosadnog muža jednog dana stigne buket ruža s ljubavnom porukom. I to tek prvi u nizu, s obzirom da tajni obožavatelj očito nema namjeru prestati. Predstava obiluje nizom komičnih situacija koje uključuju gomilu nesporazuma, ljubomornih ispada i bračnih trzavica.

Za koga će se na kraju odlučiti Marijana Mikulić, možete pogledati u predstavi koja će se ponovno odigrati 20. prosinca u zagrebačkoj Kinoteke (Kordunska 1). Uz Marijanu Mikulić u ovoj komičnoj predstavi igraju i Željko Šestić, Alan Katić i Vesna Ravenščak.

Dvije ulaznice za predstavu je osvojila Branka Radan.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još