'JA SAM BOND, JANE BOND'

Gillian Anderson uključila se u utrku za novog agenta 007

24.05.2016 u 21:20

Bionic
Reading

Dok Daniel Craig još uvijek razmišlja o navodnoj ponudi da za 580 milijuna kuna (60 milijuna funti) snimi još dva nastavka u ulozi Jamesa Bonda, u utrku za novog tajnog agenta 007 uključila se Gillian Anderson, zvijezda televizijskih serija 'Dosjei X' i 'Pad'

Spremnost da bude prva žena koja će utjeloviti najpoznatijeg tajnog agenta, Anderson je objavila tweetajući plakat agenta 007 sa svojim likom i rečenicom 'Ja sam Bond, Jane Bond'. 

Napominjući da ne zna tko je autor plakata i da joj se sviđa, Anderson je stavila i hashtag #NextBond.

Britanski The Guardian piše da je unatoč nagađanjima o mogućem pristajanju Craiga na nastavak snimanja, malo vjerojatno da će se to dogoditi i podsjeća da su se kao njegovi mogući nasljednici dosad spominjali glumci Tom Hiddleston i Damian Lewis te glumac i DJ Idris Elba.


No Hiddleston je gostujući u BBC-jevoj emisiji Graham Norton Show opovrgnuo nagađanja da bi upravo on mogao biti novi agent 007 rekavši da koliko je njemu poznato ta pozicija nije slobodna i da s nikim nije razgovarao o tome.

'Mislim da su glasine počele kružiti jer u seriji 'The Night Manager' glumim špijuna i ljudi su to povezali', rekao je Hiddleston.

Špekulacije da bi on mogao utjeloviti agenta 007 odbacio je još prošle godine i Elba koji je u intervjuu za Daily Telegraph rekao da je vjerojatno najpoznatiji Bond glumac na svijetu, a da uopće nije odigrao tu ulogu.

'Što je previše je previše. Ne mogu više razgovarati o tome', zaključio je raspravu o tome Elba.

Bilo kako bilo, tweet Gillian Anderson da bi pristala glumiti najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu snažno je odjeknuo.