ZABAVA I UČENJE

Tuškanac za djecu organizira pametno kino

31.03.2016 u 11:41

Pametno kino-najava novog ciklusa

Izvor: Promo fotografije / Autor: Hrvatski filmski savez

Bionic
Reading

Pametno kino je edukativno-zabavni program za mlađu djecu. Osim što će gledati filmove, djeca će poslije projekcije učiti o filmu i razvijati svoje filmske sposobnosti, naglašavaju iz Hrvatskog filmskog saveza koji ovo događanje najavljuje za Kino Tuškanac

Program se odvija svake subote od 2. travnja do 7. svibnja od 11 do 13.30. Nakon projekcije filma djeca će slikati, risati, modelirati i snimati pod stručnim vodstvom.

Radionice su namijenjene djeci od pet do 10 godina, ali su dobrodošla djeca svih uzrasta. Roditeljska pratnja je obavezna. Svi filmovi su sinkronizirani.


S prethodnih radionica Pametnog kina

Na programu su američki animirani film redatelja Genndyja Tartakovskog 'Hotel Transilvanija', poznat po uzrečici 'bla bla', francuski animirani film bez dijaloga 'Hrabri mališan' redatelja Hélène Giraud i Thomasa Szabe, u kojem pratimo mikrosvijet insekata, crvenih i crnih mrava i bubamara, potom hrvatski klasik, animirani film 'Ne daj se, Floki' Zorana Tadića i 'Hotel Transilvanija 2', u kojem se vraća Drakulina omiljena čudovišna družina, ali i ljudi.

Više informacija na stranicama kina