NAGRADNJAČE

Osvojite ulaznice za film 'Brooklyn'

01.03.2016 u 09:59

Bionic
Reading

Romantično remek-djelo 'Brooklyn' u kinima je od 3. ožujka! Darujemo ulaznice za kino (2 x 2)

Remek djelo 'Brooklyn', film snimljen po istoimenoj hit knjizi Colma Toibina i nominiran za tri Oscara dolazi u domaća kina. Smješten je u 1950., doba kad se iz Irske nemilice odlazilo trbuhom za kruhom u obećanu zemlju  Ameriku. Mlada Elis se odluči odseliti u New York. Za sobom ostavlja majku i sestru no dolazi s dozom optimizma u budući život. Elis upoznaje mladića te dobiva zaposlenje i priliku za novi uspješni život. No kada joj nenadano umre sestra, ona se mora vratiti kući. Tamo će susresti novog udvarača. Hoće li joj to pokvariti planove koje je imala u Americi?

Jedan od filmova godine, priča o upornoj djevojci i jednom vremenu kada su vrijedila drukčija pravila nego danas, Brooklyn je nominiran za tri Oscara u najvažnijim kategorijama, onoj najboljeg filma, najbolje glavne glumice (Saoirse Ronan) i adaptiranog scenarija. Uz izvrsne uloge Brooklyn donosi i šarmantan prikaz nekadašnje Amerike od prije 60 godina te minuciozan uvid u irsku zajednicu u njujorškom Brooklynu tih godina.

Mladoj Saoirse Ronan ovo nije prva nominacija za Oscara ako se zna da je za tu nagradu bila nominirana još 2007. za ulogu u drami 'Okajanje'.
'Brooklyn' gledajte u domaćim kinima od 3. ožujka

Po dvije ulaznice za ovaj kino hit (kino Cinestar Branimir centar) osvojili su Asja Tonc i Dunja Đurica.
O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.