NAGRADNJAČE

Osvojite pozivnice za premijeru filma Carol!

25.01.2016 u 10:32

Bionic
Reading

Dijelimo tri pozivnice za svečanu premijeru filma koja će se održati 26. siječnja u kinu Cinestar Avenue Mall, dvorana 7, s početkom u 20 sati

Smješten u davne 50-e kada je biti lezbijkom bilo skoro pa kriminalno djelo, iz pera najbolje spisateljice tvrdokuhanih krimića Patricije Highsmith stiže veličanstvena ekranizacija, drama 'Carol' u režiji Todda Haynesa. Film je nominiran za pet Zlatnih globusa - za film, režiju, glavne glumice (Mara i Blanchett) i glazbu. Nominiran je i za šest nagrada Oscar u kategorijama najbolje glavne glumice, najbolje sporedne glumice, glazbe, kostimografije, fotografije i adaptiranog scenarija.
Jedne od najcjenjenijih glumica današnjice, oskarovka Cate Blanchett i mlada Rooney Mara ljubavni su par koji pomiče granice. Kako to čine, gledajte u kinima od 28. siječnja!
Odgovorite na lagano nagradno pitanje i osvojite pozivnicu za svečanu premijeru (jedna pozivnica vrijedi za dvije osobe).

Dobitnici pozivnica za premijeru filma Carol koja će se održati 26. siječnja u kinu Cinestar Avenue Mall su Ana Korica, Ivan Žaknić i Željka Cindrić iz Zagreba.