KOMIČAR JOSH GAD

Holivudskom glumcu ostvario se tinejdžerski san

20.07.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Vjerojatno je većina nas dok smo još bili prištavi tinejdžeri u nekoj od svojih fantazija poželjela spasiti svijet od nadolazeće katastrofe i postati junak. Komičaru Joshu Gadu ('Gospodar vjenčanja') ta se prilika pruža u akcijskoj komediji 'Pikseli'

U ovoj pravoj filmskoj ljetnoj avanturi Josh Gad tumači ulogu Ludlowa Laminsoffa, bivšeg štrebera i svjetskog prvaka u igri Gusjenica, a danas teškog teoretičara raznoraznih urota, od kojih se, nekim čudom, jedna od njih u filmu i ostvaruje.

U videoprilogu koji ekskluzivno donosi tportal upoznajte se s ovim holivudskim glumcem kojemu se filmom 'Pikseli' ostvario jedan od tinejdžerskih snova - postati junakom i spašavati svijet od poludjelih igara, ali i biti Ludlow Laminsoff, a on svakako spada među najekscentričnije filmske likove u posljednjih nekoliko godina.

Pikseli - Josh Gad

Upravo će njegova pretjerana umiješanost u razne teorije urote dovesti do ponovnog okupljanja četvorice prijatelja i rivala iz djetinjstva, stručnjaka za videoigre 80-ih, kako bi pokušali stati na kraj opasnoj invaziji koja prijeti uništenju čovječanstva u obliku likova iz njihovih omiljenih igrica: Pac-Mana, Lady Lise, Gusjenice, Space Invadersa, Donkey Konga i mnogih drugih.

Prava filmska ljetna avantura 'Pikseli' u domaća kina stiže u četvrtak 23. srpnja.