LADY LISA

Upoznajte najseksi komada iz video igara

20.07.2015 u 13:51

  • +7

Akcijska komedija PIKSELI

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Svi zaljubljenici u video igrice sigurno se sjećaju Lady Lise iz jedne od najpopularnijih igrica 80-ih Dojo Quest. Upravo će njezin lik u potpunosti oživjeti po prvi puta na filmskom platnu u akcijskoj komediji 'Pikseli'

Najseksi komad iz video igara ikada u ovoj pravoj filmskoj ljetnoj avanturi tumačit će prekrasna Ashley Benson s čijom ljepotom se naša publika već imala prilike upoznati u popularnoj televizijskoj seriji 'Slatke male lažljivice' i/ili u filmskom hitu 'Spring Breakers'.

U kratkom videu koji vam ekskluzivno donosi Tportal pobliže se upoznajte s Lady Lisom, ali i glumicom Ashley Benson koja je, kako sama priznaje, u jednoj od svojih scena uživala 'razbijati' Ludlowa Lamonsoffa (lika kojeg u filmu tumači popularni komičar Josh Gad).

Pikseli - Lady Lisa

Upravo je Lamonsoff jedan od četvorice štrebera... Pardon, junaka koji će skupa sa svojim prijateljima Samom Brennerom, Willom Cooperom i Eddiejem Plantom pokušati spasiti svijet od napada video igrica koje su nimalo dobroćudni izvanzemaljci poslali na Zemlju kako bi nas uništili. I tako će se stari dobri likovi poput Pac-Mana, Galage, Gusjenice, Donkey Konga, Space Invadersa, ali i Lady Lise pronaći u stvarnom životu, a na našim junacima je da nas od njih spase.

Prava filmska ljetna avantura 'Pikseli' u domaća kina stiže već u četvrtak, 23. srpnja.