PREMIJERA 15. SVIBNJA

Novi foršpan za četvrtog 'Mad Maxa' fascinira nevjerojatnim prizorima

01.04.2015 u 10:33

Bionic
Reading

Novi foršpan za 'Mad Max: Fury Road' izazvao je još veće uzbuđenje među fanovima, fasciniranima nesvakidašnjim akcijskim prizorima u režiji Georgea Millera. Četvrti dio sage o Mad Maxu počinje igrati u svjetskim kinima 15. svibnja

Svjetska premijera filma 'Mad Max: Fury Road' zakazana je na festivalu u Cannesu za 14. svibnja, nakon čega već sljedeći dan četvrti dio sage o Pobješnjelom Maxu dolazi u svjetska kina. U režiji autora trilogije Georgea Millera, koji je godinama pokušavao sakupiti odgovarajuću glumačku ekipu i potreban budžet, 'Mad Max: Fury Road' je mjesecima sniman u pustinjama Namibije, a novi foršpan još jednom sugerira da se to itekako isplatilo.

Miller je realizirao masovne akcijske scene bez puno računalnih efekata, a one izgledaju doista nevjerojatno i nesvakidašnje, čak i bolje od onih u drugom dijelu, 'The Road Warrior'. Maxa glumi Tom Hardy, glavnu žensku ulogu Charlize Theron, a u glumačkoj ekipi još su Nicholas Hoult, Riley Keough, Nathan Jones i brojni drugi.

U hrvatskim kinima 'Mad Max: Fury Road' pod naslovom 'Mad Max: Divlja cesta' počinje igrati 15. svibnja, a u novom foršpanu možete uživati ispod.