SPECTRE

Pogledajte prvi trailer za novog Jamesa Bonda

28.03.2015 u 17:38

James Bond: Spectre
Bionic
Reading

Nakon što je prije mjesec i pol dana pušten video sa snimanja filma 'Spectre' u austrijskim Alpama, objavljen je i prvi trailer za novi, 24. po redu film o britanskom agentu Jamesu Bondu

Daniel Craig kao James Bond još jednom će se sukobiti s mnogim opasnostima i negativcima. Agenta potresa misteriozna poruka iz njegove prošlosti u vrijeme kad teroristička ogranizacija Spectre postaje globalna prijetnja.

Producenti obećavaju puno nezaboravne akcije čije će se scene snimati u Velikoj Britaniji, Austriji, Meksiku, Italiji i Maroku.

Uz Daniela Craiga, koji četvrti put oblači odijelo najpoznatijeg tajnog agenta, članovi glavne glumačke postave su dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Christoph Waltz ('Nemilosrdni gadovi', 'Odbjegli Django'), talijanska glumica Monica Bellucci ('Matrix Reloaded', 'Malena'), francuska glumica Lea Seydoux ('Adelin život'), britanski glumac Andrew Scott (vjerojatno najpoznatiji po ulozi negativca Jima Moriartyja u popularnoj televizijskoj seriji 'Sherlock') i američki glumac David Bautista ('Čuvari galaksije'). Njima će se pridružiti Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris i Ralph Fiennes te će reprizirati svoje uloge iz prethodnog nastavka 'Skyfall'.

Redatelj filma je Sam Mendes, a film će se u kinima pojaviti 6. studenog.