U KINIMA OD 29. SIJEČNJA

Održana svečana premijera filma 'Asterix: Grad bogova'

26.01.2015 u 10:57

Bionic
Reading

Uz pomoć čarobnog napitka i nekolicine pripadnika svoga plemena dvoje golorukih Gala odbilo je napad rimske legije koja je u nedjelju pokušala ući u njihovo malo selo u CineStaru Zagreb

Mario Petreković (Asterix) i David Vurdelja Baby Dooks (Obelix) nakon ove uspješne akcije svoju su snagu pokazali i svima koji su se okupili na premijeri filma 'Asterix: Grad bogova' dižući pred zadivljenim mnoštvom ogromno kamenje i hrvajući se s veprom.

Među oduševljenom publikom mogla su se uočiti brojna poznata lica poput onih Olje Vori, Lane Zrnić, Renate Končić Minee, Jasne Palić Picukarić, Aleksandra Kostadinova, Renea Bitorajca, Sanje Marin Ožbolt, Mirjane Mikulec i Biance Matković. Svi oni, zajedno s najmlađim članovima svojih obitelji došli su prvi pogledati ekranizaciju jedne od najpoznatijih epizoda slavnoga stripa Renéa Goscinnyja i Alberta Uderza te uživati u jedinstvenom showu koji su prije projekcije izvela dva trenutačno najpopularnija zabavljača u Lijepoj Našoj, a koji su u filmu glavnim likovima posudili svoje glasove, ali i dio osobnosti.

Na sinkronizaciji koja je trajala mjesec dana radila su i brojna glumačka imena poput Enesa Vejzovića, Krešimira Mikića, Duška Valentića, Jasne Palić Picukarić, Jasne Bilušić i Jadranke Đokić.

Film 'Asterix: Grad bogova' dolazi pretpremijerno na velika platna 29. siječnja u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Asterix: Grad bogova