NAGRADNJAČA

Tportal i Planet9 poklanjaju vam e-čitače

11.02.2013 u 11:15

Bionic
Reading

U povodu Valentinova tportal.hr i Planet9 razveselit će vas dvama e-čitačima knjiga i vaučerima od 50 kuna za kupnju istih putem platforme Planet9!

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju, potrebno je poslati kratki odgovor na temu 'Ljubav je...' na mail tportal@tportal.hr zajedno s osobnim podacima, a najbolje, najoriginalnije i najzabavnije odgovore ćemo nagraditi.
Odgovor ne smije imati više od 10 (deset) riječi, isključujući formulaciju 'Ljubav je...'.

Svakako pročitajte Pravilnik natječaja

Imena dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 14. veljače.

Čitač Planet9 je manji, tanji i lakši od papirnatih knjiga. Može pohraniti do 12.000 knjiga, a baterija je dostatna za čitanje čak 8.500 stranica. Želite li čitati na bilo kojem mjestu i bilo kada i uz sebe imati najdraže naslove, uključite se u nagradnu igru tportala i Planeta9 u kojoj nagrađujemo dvoje sretnika e-čitačima i poklon bonom od 50 kuna za koji mogu kupiti neku od brojnih knjiga dostupnih u Planetu9

U najromantičnijem tjednu u godini uživajte uz Planet9 i najpopularnije ljubavne naslove koji su dostupni već od 19,90 kuna!

A za svaku kupnju iznad 50 kn, od 9. do 16. veljače, Planet9 romantičare daruje s dodatnih 15 kn. Podsjetimo, promotivna ponuda još vrijedi i za elegantan čitač Planet9 koji možete nabaviti po akcijskoj cijeni od 398 kuna. Uz njega, osim u čitanju, uživajte i u najdražoj glazbi, a ima i ugrađen englesko-hrvatski rječnik.

Zaslon uređaja temeljen je na naprednoj E Ink (elektronička tinta) tehnologiji koja omogućuje jasnu čitljivost pod bilo kojim kutom, čak i prilikom izloženosti direktnoj sunčevoj svjetlosti, a istodobno je ugodan za čitanje poput površine papirnatih knjiga.

Ponuda Planet9 e-čitača po promotivnoj cijeni vrijedi do isteka zaliha.

Za više informacija potražite internetsku i Facebook stranicu Planeta9.

Nagradu su osvojili:

Zoran Mirčevaki
s prijavom:

'Ljubav je jedina stvar koja se množi kada se dijeli.'

Norma Šafar s prijavom:

Ljubav je kad te boli glava, a on ode s djecom van!