'U ČEMU JE TRIK?'

Svečana premijera predstave Luke Vidovića u Ludoj kući okupila brojne poznate

11.03.2024 u 12:51

Bionic
Reading

Brojni kolege i prijatelji okupili su se prošle subote u kazalištu Luda kuća na premijeri predstave 'U čemu je trik?' našeg popularnog mađioničara Luke Vidovića koji ove godine slavi velikih 25 godina uspješne karijere koja ga je dovela do nastupa u New Yorku, Las Vegasu, čak i pred Princom Albertom II. od Monaka

Nakon četiri rasprodana termina Luka je otvorio i dva nova – 17. i 24. ožujka i time dao novu priliku publici da pokuša otkriti u čemu je zapravo trik, stoji u priopćenju.

Da njegove čarolije ne oduševljavaju samo klince, već i odrasle koje Luka magijom spretno vraća u bezbrižne dane djetinjstva, potvrdili su nakon svečane subotnje izvedbe glumac i radijski voditelj Hrvoje Kečkeš, voditeljica Maja Ciglenečki, glumci Filip Vidović i Zoran Pribičević sa suprugom Alenkom Žganjer, kineziolog Edin Mehmedović, novinarka Željka Stanković te brojni dragi prijatelji koji su uz Luku od samih početaka. Luki najdraža čestitka stigla je od njegove zaručnice Petre Zrilić čiji je nećak Vigo Lukin najvjerniji obožavatelj.

'Zahvalan sam na svakom pljesku, osmijehu, poviku iz publike jer zbog tog neopisivog osjećaja radosti koji dobivam od ljudi, malih i velikih, zbog sreće na njihovim licima koju gledam s pozornice radim ovaj posao koji je i poziv i strast - zapravo moj život', izjavio je Luka. Nakon nastupa u Ludoj kući Luka nastavlja svojim najatraktivnijim, ali i nekim sasvim novim trikovima uveseljavati publiku diljem cijele Hrvatske.