procurio

Scenarij novog filma 'Ratovi zvijezda' završio na eBayu, glumac ga ostavio pod krevetom u hotelu

26.11.2019 u 10:06

Bionic
Reading

Svaka informacija o zapletu novog filma iz serijala 'Ratovi zvijezda' čuva se kao najstoža tajna, nitko od ekipe ne smije otkriti nijedan detalj radnje, no onda je odjeknula bomba - scenarij novog filma 'Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera' mogao se kupiti na eBayu

Priznao je to sam redatelj filma J. J. Abrams gostujući u emisiju 'Dobro jutro Amerika', gdje sam nije smio reći ni riječi o zapletu svog naddolazećeg blockbustera 'Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera', no rekao je kako je scenarij odmah po objavi na internetskom oglasniku Ebay kupila kompanija Disney, koja je inače vlasnik Lucasfilma, te su na taj način spriječili prijeteću PR katastrofu.

'Jedan od naših glumaca, neću reći tko, - želim, ali neću - ostavio je scenarij ispod kreveta, a pronašla ga je osoba koja je čistila', rekao je Abrams u esmisiji 'Dobro jutro Amerika' dodajući da je scenarij zatim proslijeđen drugoj osobi koja je oglasila njegovu prodaju na eBayu, a Disney je vratio scenarij prije nego što prodan nekoj trećoj strani.

U filmu 'Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera' kao redatelj se vraća J.J. Abrams, bit će to deveti dio sage i najavljeno je kao veliko finale priče o Skywalkeru koja je započela još 1977. godine. On je već režirao sedmi nastavak, 'Ratovi zvijezda: Sila se budi', a u novom filmu ponovo se u istim ulogama pojavluju glumci Daisy Ridley, Oscar Isaac, Adam Driver i John Boyega.

'Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera' u hrvatska kina stižu 19. prosinca.