P. S. VOLIM TE

Pročitajte što je Cecelija Ahern napisala hrvatskim čitateljima

13.12.2013 u 11:37

Bionic
Reading

„P.S. Volim te“, prvijenac irske autorice Cecelije Ahern, objavljen je u 55 zemalja te ekraniziran u Hollywoodu. Profil je prvo izdanje ove knjige objavio 2006. godine, a ovo je novo posebno, limitirano izdanje s pismom autorice hrvatskim čitateljima.

Ovaj svjetski bestseler prodan do sada u više od milijun primjeraka, priča je o Holly i Gerryju koji su imali savršen život – sretno oženjeni, dobro su se zabavljali u svome Dublinu uz obitelj i prijatelje, ukratko – svijet im je bio pod nogama. Ili su tako mislili. Gerry iznenada obolijeva, a njegovim odlaskom Holly osjeća kako joj nitko ne može pomoći...

Prije ulaska u književne vode Cecelia Ahern diplomirala je novinarstvo i medije. Navršivši dvadeset prvu godinu, napisala je prvi roman P.S. Volim te, koji je vrlo brzo postao svjetski bestseler, a uspješno je prenesen i na filmsko platno s Hilary Swank u glavnoj ulozi. Slijedili su romani Na kraju duge, Da me barem možeš vidjeti, Hvala ti na uspomenama, Dar, Knjiga sutrašnjice, Mjesto zvano Ovdje, Kao nikad u životu, koji su svi osvojili vrhove književnih ljestvica, a prevedeni su i na hrvatski u Profilovu izdanju. Cecelia Ahern živi u Dublinu.

Donosimo vam pismo koje je autorica uputila svojim hrvatskim čitateljima.