UMALO KOLEKCIONARI

Posudite skupocjenu sliku za svoj dom

10.04.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Svi neodlučni kolekcionari umjetnina napokon mogu odahnuti. Tvrtka Art Remba, potencijalnim kupcima koji nisu sigurni žele li ili ne posjedovati neko umjetničko djelo, nudi mogućnost posudbe slike

Bilo da želite impresionirati važne goste i prikazati se velikim poznavateljem umjetnosti ili ste samo neodlučni i ne znate je li vaša želja za nekim umjetničkim djelom samo hir, tvrtka Art Remba ima rješenje.

Nahema Mehta, vlasnica tvrtke, svojim korisnicima nudi mogućnost unajmljivanja djela, na samo nekoliko dana ili na čitav mjesec.

U ponudi ima djela suvremenih autora iz umjetničkih galerija koncentriranih na mlade umjetničke nade iz cijeloga svijeta.

Procijenjene cijene većine radova ne premašuju iznos od 150.000 dolara, a mjesečni najam djela kreće se od 200 do 800 dolara.

Klijenti koji su neku sliku imali na posudbi, a procijene da je trajno žele na svome zidu, ostvaruju pravo na popust na kupnju, a iznos dijele tvrtka i galerija.

Svi zainteresirani imaju prilike besplatno postati članovi Art Rembe te sudjelovati u umjetničkim vodstvima kroz galerije na kojima razgledavaju dostupna djela te saznaju više o njihovu nastanku.

Mehta smatra da će njezin projekt suvremenu umjetnost, kao i uopće pojam kolekcionarstva, približiti široj javnosti.