NAGRADNJAČA

Osvojite knjigu 'Srce od zlata'

25.05.2015 u 12:34

Bionic
Reading

Dijelimo vam pet knjiga 'Srce od zlata (priče, ali ne baš za djecu)' Miše Hrnjaka u kojoj autor progovara o djetinjstvu i privatnom životu, a dotakao se i osamdesetih godina prošlog stoljeća

Mišo Hrnjak, basist najpoznatije postave grupe Azra, objavio je u izdanju Menarta autobiografiju 'Srce od zlata (priče, ali ne baš za djecu)'.

Knjiga je iskreno djelo o autorovom djetinjstvu i privatnom životu, a u njoj se mogu pronaći i dogodovštine iz osamdesetih godina prošlog stoljeća kroz životne priče koje donose sex drugs and rock and roll bez cenzure.

'Ideja za pisanje ove knjige je sazrijevala više godina. Kada sam se vratio na scenu, mnogi mlađi glazbenici su me pitali mnogo toga, pa sam pričao priče. Volim pričati priče. Rekli su mi da to moram zapisati, napisati knjigu. Eto, tako su mi stavili bubu u uho! Period s Azrom, Džonijem i Borisom je bio vrlo intenzivan dio mog života, i jest, obilježio me do danas na mnogo načina. Ali to su bile samo tri i pol godine od mojih dosadašnjih 55. Knjiga nije o Azri, ali upisao sam mnogo anegdota i doživljaja iz tog perioda, stvari koje znademo samo nas troje. I još mnogo drugih događaja. Na ovaj ili onaj način vezanih uz rock and roll', rekao je Mišo Hrnjak.

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja pet knjiga 'Srce od zlata (priče, ali ne baš za djecu)'.

Knjige su osvojili: Miloš Kovačević iz Belog Manastira, Stjepan Vuraić iz Marije Bistrice, Sandra Ćurčić iz Zagreba, Nevenka Strahija iz Donjeg Kraljevca i Radmila Birač iz Bjelovara.