'Većinom'

Marco Grabber isporučio još jedan remix Pipsa

23.11.2023 u 11:27

Bionic
Reading

Pjesma 'Većinom', aktualni singl grupe PIPSCHIPS&VIDEOCLIPS, dobio je svoju remix verziju, još jedan rad našeg istaknutog glazbenika i producenta Marca Grabbera

„Nikad nisam slušao Pipse, ali onda sam čuo 'Pariz' i oduševio se tekstom i idejom. Nakon toga sam ih krenuo slušati i shvatio da su vrhunski bend. 'Pariz' mi je odmah legao jer je dao šansu da od minimala napravim maksimal, a 'Većinom' mi je isto tako dala tu slobodu, ali u suprotnom smjeru. Da od maksimala napravim minimal. I ovdje mi je tekst bio odličan. Mislim da je teško pisati na našem jeziku, pa kad netko to napravi dobro onda je u pitanju velika stvar", izjavio je Marco Grabber.

Pjesma 'Većinom' drugi je singl Pipsa s 'Vesne', jednog od najboljih domaćih albuma 2023. godine. Izdanje je bend promovirao na pet rasprodanih koncerata u zagrebačkom Saxu, a uskoro stiže i u Split (8.12.), Dubrovnik (9.12.), Varaždin (12.12.) i Rijeku (3.2.).

Izvor: Društvene mreže

“Vesna” broji ukupno osam pjesama. Glazbu i tekst potpisuje Dubravko Ivaniš, Marko Levanić i Ivan Božanić zaduženi su za produkciju i aranžmane, a za miks i mastering Pavao Miholjević i Jurica Ferina. Naslovnicu albuma potpisuje Nikolina Ivezić, a sniman je u studiju “Dan, Mrak”. Na albumu su svirali i pjevali Dubravko Ivaniš, Ivan Božanić, Marko Levanić, Krunoslav Tomašinec, Zdeslav Klarić i Pavle Gulić, dok su kao prateći vokali sudjelovale Ivana Starčević, Jadranka Ivaniš i Lucija Ivaniš.

Novi materijal Pipsa najavili su “Pariz”, ljubavni singl koji se, kaže Dubravko Ivaniš, dotiče ključnih pitanja koja traže konkretne odgovore, te “Većinom” koji i otvara album. “Vesna” je objavljena za LAA i dostupna na većini streaming servisa i YT kanalu Pipsa.