'pozdrav kotlovnici'

KSET se oprašta od starog prostora uz ciklus koncerata

11.08.2023 u 09:32

Bionic
Reading

Mnogi su načuli, a sada i vidjeli na društvenim mrežama KSET-a da će Klub napustiti svoju dosadašnju lokaciju zbog početka obnove Fakulteta elektrotehnike i računarstva

Nažalost, zbog obnove zgrada fakulteta i neposredne blizine KSET-ovog prostora djelovanja gradilištu, održavanje aktivnosti iz sigurnosnih razloga u prostorima kluba nije izvedivo.

Stanje mnogih zgrada u Zagrebu koje se još uvijek obnavljaju ograničava mogućnosti pronalaska prostora te ne postoji puno lokacija koje zadovoljavaju potrebe KSET-a. Lokacija novog prostora nije sigurna, ali se svakodnevno radi na pronalasku najboljeg rješenja te se poziva sve da prijedloge podjele s članovima Kluba. U ovoj se situaciji također ističe velika povezanost i prijateljstvo KSET-a i FER-a. Fakultet je u konstantnoj komunikaciji s Klubom vezano za selidbu i logistiku selidbe te pomaže Klubu tijekom cijelog procesa.

Važno je istaknuti kako se Klub seli samo privremeno te da se prvom prilikom vraća u svoj topli dom, malu kotlovnicu s adresom Unska 3, što bi se trebalo dogoditi po završetku radova na Fakultetu. Na svojoj trenutnoj lokaciji Klub se službeno nalazi do 1. listopada, a do tada će studenti i svima kojima je KSET važan imati prilike oprostiti se od svima drage kotlovnice.

Kako bi se nakratko pozdravili od KSET-ovog dosadašnjeg prostora i proslavili sve divne uspomene, Klub je pripremio oproštajni ciklus koncerata 'Pozdrav kotlovnici'! Od 29. kolovoza do 2. rujna slave se sve uspomene, svi dobri provodi, sva prijateljstva i sve ljubavi koje su započele pod krovom ove male kotlovnice.

Utorak 29.8. – Igralom + čuvarkuća

Minimalistički afrobeat/indie sa svima dragim Dimitrijem Dimitrijevićem na basu i vokalima i ponajbolji lokalni indie emo u obliku čuvarkuće.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 8 €, a na dan koncerta upad je 10 €.

Srijeda 30.8. – Mašinko + Biciklić

Dupla doza već kultnog zagrebačkog punka, razuzdano i old-skul, s neizostavnom dozom samosvjesnog humora i pronicljivim društvenim komentarima.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 10 €, a na dan koncerta upad je 12 €.

Četvrtak 31.8. – ### i Niko Potočnjak

Buka i nasilje, primitivni u svojoj profinjenosti i profinjeni u svojoj primitivnosti. Dugogodišnji veterani planiraju šparati bubnjiće svih prisutnih još manje nego inače.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 8 €, a na dan koncerta upad je 10 €.

Petak 1.9. – Svemirko i IDEM

Ruke obara synth pop u susretu s pop punkom, utjecaji blještavih i šarenih 80-ih sa sirovijim krajem kasnih 90-ih, oboje u izvedbi na široko voljenim licima.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 12 €, a na dan koncerta upad je 14 €.

Subota 2.9. – KSET Caffe

Cijela priča završava s igračima domaćeg terena, razne generacije DJ-a iz Disco sekcije KSET-a koji će zapaliti plesni podij i pružiti svima najbolju večer koje se neće sjećati.

Cijena karte na ulazu je 2 €, a upad je besplatan za sve studente FER-a.

Ulaznice u pretprodaji mogu se kupiti putem linka.

Ovaj ciklus koncerata zahvala je svima koji su kroz godine pomogli i doprinijeli Klubu: svim posjetiteljima i glazbenicima, volonterima, suradnicima i sponzorima. Ovo je pozdrav prostoru, ali ne i Klubu. Volonteri KSET-a vesele se nastavku djelovanja, daljnjem dolasku stalnih i novih posjetitelja te njihovoj podršci, bez obzira gdje se nalazili.