ulaznica više nema u prodaji

Junaci 'Večernje škole' rasprodali Cibonu

18.04.2023 u 13:00

Bionic
Reading

Junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom s predstavom „Posljednja Večernja“ u četvrtak, 20. travnja napokon stižu u Zagreb, u KC Dražena Petrovića - Cibonu! Dvorana je rasprodana do posljednjeg mjesta i ulaznica više nema u prodaji

Na turneji koja je započela još 17. veljače u Slavonskom Brodu, dečki su obišli Čakovec, Rijeku, Osijek, Karlovac, Zadar, Split, Koprivnicu, Vukovar, Požegu, Našice i Šibenik, stoji u priopćenju.

Rasprodane sportske dvorane, euforična publika, neočekivani glazbeni gosti i salve smijeha obilježili su ama baš svako gostovanje originalne postave  Večernje škole u ovim hrvatskim gradovima, a turneja će se nastaviti i nakon zagrebačke izvedbe i to u susjednoj Bosni i Hercegovini, u Sarajevu i Mostaru, a onda ekipa nastavlja obilazak hrvatskih gradova.

Vijest da su se junaci Večernje škole ponovno okupili nakon gotovo 15 godina zaista je odjeknula među brojnim fanovima ovog dugovječnog humorističnog serijala.  A o tome kako su nakon velike pauze došli na ideju da se ponovno okupe, Pervan progovara otvoreno:

'Nismo mi došli na ideju, nego je bio ogroman pritisak na nas sve ove godine – stalno su nas pitali - ej kad' ćete opet?' A da nisu pogriješili potvrđuje srčana publika koja puni sportske dvorane od samog početka turneje i junake Večernje škole dočekuje uz stajaće ovacije. Valja svakako naglasiti da je zagrebačka Cibona najveća dvorana u kojoj će profesor i njegovi učenici gostovati na ovoj oproštajnoj turneji.