velika dvorana lisinski

Jorge i Demián Bucay u svibnju dolaze u Zagreb, održat će predavanje o osobnom rastu i ljudskim odnosima

16.12.2022 u 12:20

Bionic
Reading

Jorge Bucay jedan je od najpoznatijih svjetskih psihoanalitičara. Svjetsku je slavu stekao knjigama u kojima o izazovima svakodnevice progovara kroz priče i bajke,a tim je pristupom pomogao milijunima čitatelja da istinu o sebi i svijetu sagledaju dublje i jasnije

Ovaj miljenik hrvatske publike poznat je po toplini, jednostavnom jeziku i pričama s kojima se svatko može poistovjetiti. Knjige su mu prevedene na 24 svjetska jezika, a za njegova predavanja uvijek se traži ulaznica više.

Jorge Bucay i njegov sin Demián, također psihoanalitičar i pisac, u Zagrebu, u Velikoj dvorani Lisinski, 23. svibnja 2023. u 20 sati održat će predavanje o osobnom rastu i razvoju koji se neizbježno hrani susretom s drugima. U ovom će izlaganju dvojica vrsnih autora, otac i sin, proći najvažnijim ljudskim vezama: odnosom s roditeljima, odnosom s djecom, partnerom, prijateljima i još pokojim kako bi pokušali naći ključeve koji će nam omogućiti da u svakom od njih izbjegnemo stranputice i postignemo da nas taj odnos zadovolji i obogati.

Ulaznice pronađite na linku.