U KINIMA OD 5. 11.

Foršpan 'Malog Princa' sinkroniziran na hrvatski

14.10.2015 u 14:13

Bionic
Reading

Najiščekivaniji animirani film godine, snimljen po kultnoj knjizi 'Mali Princ', sinkroniziran na hrvatski dolazi u domaća kina 5. studenog, a tportal.hr vam donosi foršpan sinkroniziran na hrvatski

Režiju animirane verzije omiljenog dječjeg romana za odrasle Antoinea de Saint-Exupéryja 'Mali Princ' potpisuje Mark Osborne, a svoje su glasove likovima u dugometražnom animiranom filmu posudili poznati glumci poput Jeffa Bridgesa, Jamesa Franca, Marion Cotillard, Rachel McAdams, Paula Giamattija i Rickyja Gervaisa.

Kako će film zvučati sinkroniziran na hrvatski, pogledajte u foršpanu u kojem je glas Malom Princu posudila Maja Niković, Majci Olga Pakalović, Djevojčici Mara Picukarić, a Avijatičaru Otokar Levaj

Scenarij animiranog filma potpisuju Irena Brignull, a priču su napisali režiser Mark Osborne i Bobi Persichetti dok je za bombastičan soundtrack bio zadužen Hans Zimmer. U ovoj verziji dvije su narativne linije, od kojih svaka ima specifičnu animaciju, što se može vidjeti i u foršpanu za film.

Da je riječ o ozbiljnoj adaptaciji klasičnog romana, koji je od objavljivanja 1943. prodan u više od 140 milijuna primjeraka te preveden na više od 200 jezika, sugerira i to što je Osborneov film ove godine imao premijeru u glavnoj selekciji festivala u Cannesu te je dobio većinom pozitivne kritike.