9. KRADU

Devet predstava u glavnom programu revije

03.03.2014 u 15:58

  • +7

Deveta Kazališna revija Akademije dramske umjetnosti

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kazališna revija Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu koja će se održati od 13. do 16. ožujka 2014. predstavit će devet predstava, od kojih će čak sedam biti premijerno izvedeno i njihovu režiju potpisuju studenti Akademije, a ostale dvije reprize su ispitnih produkcija

Publika će u četiri dana Revije imati priliku premijerno vidjeti 'Dva pečena jaja. Na oko' Lee Anastazije Fleger, 'Ni tu ni tamo' Arije Rizvić, 'Ovo je samo privremeno' Tamare Damjanović, 'Pa može se i tako reći' Lovre Krsnika, 'Sva lica Kim Jong-una' Ivana Penovića, 'Uže' Ivane Vuković i Vida Hribara

'Komedija V.' Morane Novosel, 'Ukroćena goropadnica' (klasa Aide Bukvić) i 'Komšiluk naglavačke' (klasa Želimira Mesarića) ispitne su produkcije koje će reprizno biti izvedene na sceni ADU-a.

KRADU već deveti put organiziraju studenti Produkcije, a za umjetnički dio zaduženi su studenti Dramaturgije, Kazališne režije i radiofonije, a sve uloge tumače sadašnji i bivši studenti Glume.

I ove su godine za vizualni identitet Revije zaduženi studenti Dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a za vrijeme trajanja KRADU-a u prostorima Akademije bit će izloženi i plakati predstava, autorski rad studenata Dizajna.