uoči koncerta

Buč Kesidi snimili spot u Zagorju i napravili posebnu posvetu Zagrebu

28.04.2023 u 12:55

Bionic
Reading

Grupa Buč Kesidi ovog je tjedna u Zagorju snimila novi videospot, ali i napravila poseban photo session na poznatim zagrebačkim lokacijama, kao svojevrsnu posvetu gradu u kojem će uskoro imati rasprodan stadionski koncert

Novi singl, čiji naslov bend još ne otkriva, svoj će videospot dobiti sredinom svibnja, a kadrovi su proteklih dana snimani u Zagorju, točnije u Kumrovcu.

Bit će to, nakon "Curimo po asfaltu" i "Skupi snagu", treća pjesma s nadolazećeg novog studijskog albuma. Usporedo s novim spotom Buč Kesidi fotoapartom su prošli poznata zagrebačka mjesta – Radićevu ulicu, kultni Krolo i Tunel Grič, te uskočili i u gradski tramvaj.

  • +4
Zagrebački photoshoot benda Buč Kesidi Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Luka Trajković

Sjajan session autora Luke Trajkovića, inače direktora fotografije na svim spotovima benda, posvećen je gradu u kojem je grupa zabilježila neke od svojih najvećih uspjeha, poput 5 rasprodanih koncerata zaredom u ALU, ali i jednom koji uskoro dolazi.

Izvor: Društvene mreže

Buč Kesidi 27. svibnja sviraju na zagrebačkom stadionu Šalata i bit će daleko najmlađi bend nove generacije koji će rasprodati ovaj omiljeni gradski koncertni prostor. U prodaji je ostalo još svega 200 ulaznica, javlja nam organizator.

Posljednje ulaznice za Šalatu po cijeni od 16 eura mogu se kupiti na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava, online na Eventim.hr kao i u Dirty Old Shopu i Rockmarku.

Podsjetimo, uoči skorašnjeg nastupa na Šalati razgovarali smo s dečkima iz Buč Kesidija, a taj je tekst dostupan na ovoj poveznici.