drito iz kozari boka

30zona ovog petka ponovno u zagrebačkoj Tvornici kulture

26.10.2023 u 10:14

Bionic
Reading

Nakon što su krajem prošle godine oduševili svojim prvim solo nastupom u Tvornici kulture, vodeći domaći underground rap duo 30zona ovog petka, 27. listopada, ponovno stiže na pozornicu kultnog zagrebačkog koncertnog prostora

Iza sebe imaju tri studijska albuma, a kroz četiri godine djelovanja ostvarili su uzlet na regionalnoj glazbenoj sceni. Dvojac kojeg čine Antonio Martinović i Petar Mateo Glavaš, poznatiji kao Shin i Galaš, šira je javnost upoznala i kroz njihove pjesme koje su se našle u hit naslovu 'Južni vetar'.

Sa svojim pjesmama, među kojima su favoriti publike poput 'Debili' ili 'ROMALI', ostvaruju milijunske brojke streaming slušanosti i pregleda videospotova, a čak pet pjesama s prošlogodišnjeg albuma '300 Silver' našlo se istovremeno u Top 30 aktualnog domaćeg Youtube Trendinga. Album je to na kojem su ugostili vodeća regionalna imena hip hop scene, kao što su Crni Cerak, KUKU$, TTM, Yung Bude, Merula, 2xŠihta

Izvor: Društvene mreže

Svoje energične nastupe u ovoj su godini već predstavili nizom nastupa u regiji - od Demo Festa u Banja Luci, Sea Star Festivala u Umagu do Drita iz Osijeka, a kraj godine privest će kraju svojim najvećim samostalnim nastupom, 27. listopada u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Ulaznice za koncert dostupne su po pretprodajnoj cijeni od 9 eura, putem online platforme Core Event i na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old Shop i Rockmark. Na dan događanja cijena ulaznice bit će 12 eura. Vrata Tvornice kulture otvaraju se u 21 sat, a koncert počinje u 22:15. Organizator je yem, koji poručuje: 'Au kume, 30zona stiže u Tvornicu'.