PROMO

Jesenski odmor za cijelu obitelj u Falkensteineru

02.10.2022 u 10:10

Bionic
Reading

Nakon što su minule ljetne vrućine i vreva, jesenski sunčani dani kao stvoreni su da se opustite i provedete kvalitetno vrijeme zajedno s vašom obitelji. Zadar je grad raznolikih ljepota u svako doba godine, no jesen u ovom gradu je posebno očaravajuća, pogotovo uz Falkensteiner.

Falkensteiner Club Funimation Borik – mjesto gdje nikad nisu čuli za dosadu, uz mediteranski štih, širok spektar aktivnosti, prostrani vodeni svijet i nevjerojatna uvala za kupanje. Kao da to nije dovoljno, u Falkensteiner Clubu Funimation Borik gostima se pruža i fantastičan zabavni i sportski program, kao i vlastiti ekskluzivni Thalasso & SPA centar.

Voda je važan element doživljaja: provedite opuštajuće sate u SPA centru isprobavajući brojne wellness tretmane, dok o vašoj djeci brine profesionalni tim animatora koji je pripremio raznolik program za baš sve starosne skupine, a koji uključuje akciju, kreativnost i sportska natjecanja. Kako se ne biste brinuli ni o čemu, tu je i all inclusive zalogajnica u kojoj se s ljubavlju pripremaju najfinije delikatese.

Želite li pak posljednje tople dane provesti u nešto drugačijem odmoru, isprobajte kampiranje! Usred mirnog parka, izravno na plaži i nedaleko od povijesnog centra, čeka vas Falkensteiner Premium Camping Zadar, koji uz parcele nudi i moderne, udobne mobilne kućice te glamping smještaj za one koje žele biti još bliže prirodi, ali uz potpuni komfor. Tamo ćete hvatati preostale toplije dane, uživati u specijalitetima restorana Amore dok su vaša djeca u sigurnim rukama i zabavljaju se u Falky Landu.

Tu su naravno i FUNtastični vikendi uz koje možete provesti najzabavniji obiteljski odmor i to gotovo svakog vikenda u listopadu. Čeka vas uzbudljiv 'Falky obiteljski vikend' s obiteljskom olimpijadom, potragom za blagom, predstavom 'Put oko svijeta' i neizostavnim druženjem s maskotom Falkyjem. Tu je i 'Kockasti vikend', ispunjen slaganjem zabavnih oblika od kockica, izložbom eksponata od kockica i natjecanjem s figurama od kockica. U 'Ludom laboratoriju'  čekaju vas brojne zabavne radionice, ludi eksperimenti, robotika i oslikavanje lica.

Kroz cijeli listopad traje akcija s 15 posto popusta na smještaj, za još ugodnije uživanje u toplim listopadskim danima.