Boris Miletić

Gradonačelnik Pule prošetao je svojim gradom i pokazao zastrašujuću bradu. Ne znam razlog toga, ali nadam se da je ona tu samo zbog toga što prekriva neke tragove. Možda je neki gigantski prišt ili love bite, tko će ga znati, ali kada to prođe, neka i onda prođe.

Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Gordan Maras

Ministar poduzetništva u standardnom izdanju za političara bacio je oko na mjesto gdje se održava festival Terraneo. Odijelo bez ikakve forme, predugih rukava i hlače koje su vrećaste, u kombinaciji s naprosto prekrasnom kravatom daje jedan tipičan look hrvatskog političara. Sva sreća da nije bilo nikog od posjetitelja.

Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Ivo Josipović

Njegov prethodnik definitivno je imao puno više ukusa i stila. Kod njega nema baš mnogo opcija, moraš zaspati. Nije bitno gledaš li ga ili slušaš, uvijek isto. Kad on drži govor, ti imaš dovoljno vremena da skuhaš punjenu paprika i promotriš njegov styling i shvatiš da ti je bolje da se opskrbiš s par energetskih pića i litrom turske kave ako želiš do kraja čuti što ima reći.

Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Jadranka Kosor

Kamo ide ovaj svijet kad moram za Jacu reći da je dobro odjevena. Vidjeli ste ministra poduzetnika i predsjednika, a možete misliti kako su ostali političari u Sinju, na Alki, izgledali. Skupila se zabavna družina i ne znam zašto su se smijali jer Hrvatima nije do smijeha.

Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Severina

Nitko ne može osporiti da Sevke dobro izgleda i još bolje zrači, jedino što sam mislio da će ona, kao i ostale svjetski poznate mlade mame, za mjesec dana skinuti sve pokazatelje nedavne trudnoće. Njezina retro Jackie O kroj haljina bila bi idealnija za prijeme u Beogradu jer jedino su oni otporni na toliku količinu šljokica. Moram je pohvaliti jer, stvarno, njezin pazuh je savršeno depiliran.

Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Vlatka Pokos

Gospodična Pokos i dalje njeguje ženstvenu figuru. Lijepi kaftan plahutari oko nje, a ona ponosno korača hvarskom rivom, dajući svima do znanja 'i ja sam tu'. Raspuštena kosa vijori nošena lahorom, besprijekorne zlatne boje. Sve je vrlo idilično i onda se ukaže vrećica sa špecerajem. Totalno se izgubila iluzija.

Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Zdravko Čolić

Pjevač na kojeg padaju tisuće žena, balkanski Julio Iglesias, nastupio je u pulskoj Areni i ostavio u transu gledateljice. Gospon Čola sigurno je mislio da su još po Jadranu u modi plesnjaci na terasama, pa se u tom stilu i odjenuo. Bijeli smoking je dobar, ali ova majica ispod je sve pokvarila.

Foto: Pixsell Foto: Pixsell

Željka Ogresta i Dubravko Merlić

Sva sreća da je barem netko ovdje odjeven kako treba. Željka je vjerojatno skočila u Stari Grad po haljinu i napravila je dobar potez. Pokazala je da su šljokice i minjaci stvarno postali naporni. Odmorio sam oči i uživao.

Foto: Pixsell Foto: Pixsell
|