Izbor najboljih aplikacija

Opremite svoj Windows Phone od glave do repa!

02.02.2016 u 14:31

Bionic
Reading

Mobiteli Windows sve su popularniji i traženiji, ali mnoge možda brine manji broj aplikacija u usporedbi s Androidom ili iOS-om

Međutim, broj aplikacija za Windows Phone svakim je danom sve veći te ih je trenutačno nekoliko stotina tisuća.
Mi vam donosimo listu koja će vas pomoći u opremanju vašeg Windows Phonea


Self-tracking



Calorie Tracker
Želite izgubiti, dobiti ili zadržati težinu? Calorie Tracker omogućuje vam da pratite utrošak kalorija i zadane ciljeve, a istovremeno vam daje pristup velikoj bazi podataka nutritivnih sastojaka prehrambenih artikala.

Endomondo Sports Tracker

Bez obzira na to bavite li se trčanjem, bicikliranjem, veslanjem ili nekom drugom aktivnosti, Endomondo Sports Tracker će pratiti vaše aktivnosti i motivirati vas da ih radite i dalje - brže, više, bolje!

CicloMeter
Aplikacija koju su kreirali biciklisti za bicikliste među ostalim prati i analizira vaše biciklističke aktivnosti, vrijeme provedeno u vožnji, statistike brzine, osobne rekorde, pa čak i potrošene kalorije, a može poslužiti i za ostale sportske aktivnosti.

Smart Budget
S novcem, računima i financijama treba uvijek postupati mudro i pametno, a pomoć stiže u obliku aplikacije Smart Budget koja će vam pomoći potrošačke navike držati pod kontrolom.


Posao i organizacija


OneDrive
OneDrive vam omogućuje pristup datotekama i rad s njima dok ste u pokretu, bez obzira na kojem uređaju ste ih pohranili.

Office Lens
Uslikajte prezentacije, bilješke ili dokumente i pretvorite ih PDF, Word ili Powerpoint oblik! Office Lens korisna je aplikacija u svakom uredu jer telefon pretvara u pravi džepni skener!

Dropbox
Ne treba posebno naglašavati kako je riječ o iznimno praktičnom rješenju za pohranjivanje dokumenata, ali i dijeljenje s drugim korisnicima. Besplatna inačica donosi vam dva GB prostora za pohranu.

Evernote
Evernote je gotovo nezaobilazna aplikacija u svakodnevnom poslovnom okruženju, a koja pruža brojne opcije za rad s bilješkama, dokumentima i projektima, kao i kolaborativne mogućnosti s drugim korisnicima.


Medijske aplikacije



Video tuner
Ako često snimate videozapise i volite se s njima poigrati na kreativan način, Video tuner bi vam mogao dobro poslužiti. Ukratko, ova aplikacija pruža brojne opcije uređivanja videa, pomoću kojih ćete svoje uratke pretvoriti u nešto više!

4Blend
Inovativna i nagrađivana aplikacija 4Blend uljepšat će vam fotografije i pretvoriti ih u prava mala umjetnička djela! Dobro će vam poslužiti i u obradi fotografija koje su snimane u lošem osvjetljenju.

VLC for Windows Phone
Sve što vam treba za reprodukciju videa i glazbe je legendarni VLC, koji podržava većinu video i audio formata, kao i streaming protokola.

Shazam

Ne znate koja pjesma upravo svira na radiju? Uključite Shazam i sigurno će vam riješiti dilemu!

Navigacija

HAK
Službena aplikacija Hrvatskog autokluba daje domaćim vozačima sve potrebne putne informacije na jednome mjestu, poput trenutačnog stanja na cestama, prognoze prometa, pozicije policijskih radara i cijena goriva. Korisno i besplatno!

HERE Maps
Uz HERE Maps teško ćete se izgubiti! Ova aplikacija vodit će vas brzo i lako kroz gradske ulice, a pokriva više od 135 zemalja.

Waze

Waze pruža informacije o stanju na cestama u stvarnom vremenu, na temelju podataka koji se prikupljaju od vozača - korisnika aplikacije. Uz Waze vozite sigurnije, štedite vrijeme i gorivo te smanjujete mogućnost da zapnete u gužvi.

GMaps+
Dizajnirana prvenstveno za Windows Phone, GMaps+ korisna je i učinkovita aplikacija za navigaciju koja će vas pouzdano voditi kroz gradske ulice i pomoću u pronalaženju novih lokacija i zanimljivih mjesta.

Igre i zabava

MineCraft: Pocket Edition
Niste još igrali MineCraft? Priključite se velikoj zajednici korisnika i otkrijte zašto o ovoj igri svi pričaju!

Angry Bird Space

Popularne ljute ptičice dostupne su i korisnicima Windowsa, a u ovoj inačici igre zaputile su se u svemirska prostranstva gdje vas čeka 10 svjetova i 300 razina!

Snake Rewind
Kultne zmije sjeća se svatko tko je imao staru Nokiju, a sada je možete zaigrati u novom i atraktivnijem ruhu! Idealno za one trenutke kada imate viška vremena.

9Gag
Za dozu kvalitetnog humora tu je uvijek 9Gag. Smiješne sličice, meme sadržaj i duhoviti citati ukrast će vam vrijeme, ali sasvim sigurno i dobro vas nasmijati.

Ako vas zanima još ponešto o sustavu Windows 10, pogledajte našu infografiku ili se bolje upoznajte s najnovijim modelima Lumije!

Ovaj promo prilog napravljen je u produkciji Tnative tima tportala u suradnji s Microsoftom kao dio native sadržaja tportala, a u skladu s najvišim profesionalnim standardima.