USKORO PREMIJERa

LG će u Barceloni predstaviti G6 i - ovaj smartfon

26.02.2017 u 07:52

Bionic
Reading

Dok mu je baterija potpuno nova, LG X power2 može bez prestanka reproducirati videozapise oko 15 sati, pružati upute za navigaciju oko 14 sati ili se njime može pregledavati internet oko 18 sati, tvrde u LG-ju

Prvi model u seriji X koji će biti predstavljen ove godine je LG X power2, s baterijom kapaciteta 4.500 mAh. Namijenjen je kupcima koji često koriste aplikacije koje pojačano troše bateriju, igraju igre i uživaju u multimedijalnom sadržaju poput videozapisa i filmova.

Dok mu je baterija potpuno nova, LG X power2 može bez prestanka reproducirati videozapise oko 15 sati, pružati upute za navigaciju oko 14 sati ili se njime može pregledavati internet oko 18 sati, tvrde u LG-ju. Dolazi s tehnologijom brzog punjenja pa se za jedan sat baterija napuni na 50 posto. Za pun kapacitet potrebno je oko dva sata.

LG X power2 dolazi s 5,5-inčnim (13,9 centimetara) HD In-cell Touch zaslonom, koji bi trebao biti jasno vidljiv i na jakom suncu. Značajka Comfort View smanjuje količinu plave svjetlosti zaslona za koju se pokazalo da uzrokuje zamor očiju.

Iznad zaslona ima širokokutnu kameru opremljenu s pet megapiksela koja može snimati selfije i grupne fotografije do osam osoba bez teleskopskog štapa. Nudi posebno sučelje za selfije.

Glavna kamera od 13 MP ima značajku Zero Shutter Lag koja eliminira vremenski odmak između trena kad je tipka za okidanje pritisnuta i onog kad je fotografija snimljena.

Značajka Auto Shot automatski aktivira okidač prednjeg fotoaparata kad prepozna lice, dok Gesture Shot i Gesture Interval Shot odgovaraju na pokrete, odnosno signaliziranje rukom. Tu je i Quick Share za brzo dijeljenje fotografija na društvenim mrežama.

LG X power2 bit će predstavljen na Mobile World Congressu 2017 u Barceloni. Početkom ožujka stiže na tržišta Latinske Amerike, nakon čega slijede SAD, Azija, Europa i druge regije. Cijena će biti objavljena naknadno.

Ovo je LG X power2 Izvor: Promo fotografije / Autor: LG

LG X power2 - ključne specifikacije

Dimenzije: 154,7 x 78,1 x 8,4 mm

Težina: 164 g

Zaslon: 5,5-inčni HD In-cell Touch Čipset: osmojezgreni, na 1,5 GHz

Kamere:

- stražnja 13 MP

- prednja 5 MP (širokokutna / LED bljeskalica)

Memorija: dva GB ili 1,5 GB RAM / 16 GB ROM / Micro SD (do 2 TB) Baterija: 4.500 mAh (ugrađena)

Operativni sustav: Android 7.0 Nougat

Mreže: LTE / 3G / 2G Povezivost: Wi-Fi (802.11 b, g, n) / Bluetooth 4.2 / USB 2.0

Boje: crna titan / sjajna titan / sjajna zlatna / sjajna plava

Ostalo: USB OTG / žiroskop