PRED PREMIJERU NA MWC-U

Upoznajte lice nove Huaweijeve perjanice P10

24.02.2017 u 10:46

Bionic
Reading

Svega nekoliko dana pred premijeru na Mobile World Congressu, Huaweijeva perjanica P10 otkrila je svoje lice potrošačkim masama. Tvrtka se i novim modelom u dizajnerskom smislu oslanja na ranije uspješnice P8 i P9

Jasno, s obzirom da je riječ o mobilnoj perjanici, Huawei je model P10 sasvim sigurno nakrcao svime što je bilo moguće iz svijeta mobilnih tehnologija. Međutim, za sada nije potpuno jasno što će kriti iznutrice uređaja, izgledno dijagonale 5,5".

Govori se o Kirin 960 SoC-u (istom koji se nalazi u Huaweijevom modelu Mate 9), 12-megapikselnim kamericama straga i više varijanti uređaja (kako po boji kućišta, tako i po kapacitetu).

Uređaj je iz praktički svih kutova otkriven zahvaljujući Evanu Blassu, poznatom autoru s brojnim izvorima u mobilnoj industriji:

Najava za Huawei P10 Autor: Huawei Mobile

Očekuje se kako će Huawei pored uobičajenog modela P10 otkriti i phablet P10 Plus. On bi navodno mogao biti dijagonale 5,7", no tehničke karakteristike bi trebale biti više-manje iste. Više o svemu postat će jasno 26. veljače kada se očekuje službeno otkrivanje u Barceloni.