NIŠTA OD MWC 2016

Samsung Galaxy S8 neće imati premijeru u Barceloni

25.01.2017 u 15:56

Bionic
Reading

U Barceloni će za vrijeme ovogodišnjeg sajma mobilnih tehnologija biti mnogo tiše - jer Samsung tada neće predstaviti svoju novu perjanicu, Galaxy S8. Ova informacija otkrivena je u službenom intervjuu Samsungovog direktora mobilnog odjela Koh Dong-jina za Reuters

Ovaj potez u jednu ruku i nije toliko neočekivan. Samsung po svaku cijenu želi spriječiti ponavljanje problema s uređajima Note 7, o čemu su službeni detalji isplivali 23. siječnja. Razloga za paničarenje nema, S8 je jedan od najočekivanijih uređaja ove godine te bi mogao biti sve što su potrošači željeli.

Usprkos tome, Note7 je bio opekotina za južnokorejskog diva te su s nadolazećom perjanicom Galaxy S8 odlučili igrati na sigurno po pitanju novih rigoroznih kontrola kvalitete.

'Lekcije koje smo naučili u ovoj nezgodi se duboko osjećaju kroz našu kulturu i procese. Samsung Electronics naporno radi kako bi vratio povjerenje potrošača', izjavio je Koh Dong-jin na konferenciji za novinare, a prenosi Reuters.

Samsung za sada nije voljan reći kada će Galaxy S8 ugledati svjetlo dana, a prema nekim glasinama, uređaj bi mogli čekati i do travnja.

Via Engadget