OD 25. SIJEČNJA

Kreće peto studentsko natjecanje u izradi mobilnih aplikacija

23.01.2017 u 14:18

Bionic
Reading

Ove godine 'TVZ Mc2' će, između ostalog, ponuditi tri edukativne aktivnosti koje će trajati od kraja siječnja pa do početka travnja. Na zahtjev studenata ponovno će biti organizirane radionice tematski vezane uz Googleov mobilni operativni sustav Android i dizajn

U srijedu, 25. siječnja, u Maloj dvorani Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, na adresi Konavoska 2, u 18:30 sati bit će objavljene sve pojedinosti petog po redu natjecanja studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu za razvoj na mobilnim platformama.

TVZ Mobile Challenge Cup (TVZ Mc²) u organizaciji Studentskog zbora TVZ-a je studentsko natjecanje u izradi mobilnih aplikacija kojem je cilj spojiti znanje i praksu te povezati studente Tehničkog veleučilišta u Zagrebu s hrvatskim IT tvrtkama. Dosad je u njemu sudjelovalo više od dvije stotine studenata, prema podacima organizatora.

Tijekom otvaranja djelatnici Rimac Automobila održat će predavanje na temu Od fosila do struje. Predavanje je, kao i početak natjecanja, otvoreno za zainteresiranu javnost.

Ove godine TVZ Mc² će, između ostalog, ponuditi tri edukativne aktivnosti koje će trajati od kraja siječnja pa do početka travnja. Na zahtjev studenata ponovno će biti organizirane radionice tematski vezane uz Googleov mobilni operativni sustav Android i dizajn.

Uz edukativno druženje Bauštelu i susret razvojnih programera za mobilne uređaje bit će organizirani i partnerski okrugli stolovi tijekom kojih će, uz moderiranje samih studenata, stručnjaci hrvatskih IT tvrtki raspravljati o temama koje zanimaju studente TVZ-a.

Više: TVZ Mc²