STIŽE G6

LG pita kakav je vaš idealni pametni telefon (i otkriva sve o G6)

22.01.2017 u 18:34

Bionic
Reading

Na ovogodišnjem sajmu Mobile World Congress u Barceloni južnokorejski div LG Electronics trebao bi otkriti i svoju novu mobilnu perjanicu pod oznakom G6. Dosadašnje glasine su rekle riječ-dvije o samom uređaju, no LG u novoj promotivnoj kampanji otkriva još koji detalj, postavljajući jednostavno pitanje za potrošače: 'Što je na listi želja za vama savršen pametni telefon?'

Glasine oko perjanice G6 užarene su već neko vrijeme, a LG-ju je svakako potreban pun pogodak s obzirom na neočekivano loše rezultate prodaje prošlogodišnjeg 'modularnog' modela G5. G6 bi po svoj prilici trebao biti uređaj velikog zaslona, kompaktnijih dimenzija kućišta, uz vodootpornost i fenomenalan sustav kamerica. Spomenuti detalji ovaj put nisu iz glasina, već iz službenog promo filmića postavljenog na YouTube kanal LG Mobile Global.

Što se tiče neslužbenih informacija, G6 bi trebao biti uređaj dijagonale zaslona 5,7" uz QHD razlučivost i omjer stranica od 18:9. Glasine govore i o činjenici da će, usprkos tolikoj dijagonali, uređaj biti moguće koristiti jednom rukom bez problema, posebno zahvaljujući kompaktnim dimenzijama kućišta.

Idealni pametni telefon? Izvor: Društvene mreže / Autor: LG Mobile Global

G6-ica bi mogla donijeti i dvostruki sustav kamerica, kojeg podržavaju novi Qualcommovi čipovi i koji, naravno, stižu u LG-jevoj perjanici. Bilo kako bilo, na službene detalje se valja strpjeti još svega mjesec dana. LG bi svoju ovogodišnju mobilnu perjanicu trebao otkriti 26. veljače.

Više: Droid Life