NOVITETI

Galaxy A3 i A5 stižu u webshop Hrvatskog Telekoma

13.01.2017 u 15:28

Bionic
Reading

Samsung Galaxy A3 (2017) i A5 (2017), najnovije modele mobilnih uređaja vodećega svjetskog proizvođača smartfona, od 26. siječnja moći ćete ekskluzivno naći na webshopu Hrvatskog Telekoma

Osvježena izdanja modela Galaxy A5 s 5,2-inčnim (13,2 centimetra) zaslonom i 4,7-inčni (11,9 cm) A3 pametni su telefoni koje krasi elegantan dizajn, metalni okvir i 3D staklena pozadina, značajke prenesene iz Samsungove premium linije, kao i poboljšane kamere s autofokusom.

Prilikom snimanja selfija dovoljno je dotaknuti bilo koji dio zaslona koji se može koristiti i kao prednja bljeskalica.

Posebnim ih čini i nekoliko značajki koje dijele s Galaxyjem 7, kao što su otpornost na prašinu i vodu, produženi vijek trajanja baterije, opcija Fast Charging te dvostrani USB-C utor, kao i povećana memorija te microSD podrška do 256 GB.

Galaxy A serija dolazi u četiri boje: crnoj, zlatnoj, plavoj i pastelno rozoj.


Novi modeli bit će dostupni na webshopu Hrvatskog Telekoma po sljedećim cijenama: Samsung A3 uz mjesečnu ratu od 60 kuna u sklopu Najboljih tarifa, dok se model A5 može kupiti uz Najbolje tarife s ratom od 95 kn mjesečno. na 24 mjeseca.

Uz nove uređaje iz serije Galaxy A u ponudi webshopa Hrvatskog Telekoma su i posebno povoljni paketi za one koji mobitele kupuju u parovima.

Tako se Samsung S6 i J3 u ponudi Hrvatskog Telekoma mogu dobiti uz mjesečnu ratu od 140 kuna, a Huawei P8 lite i P9 lite za 100 kuna mjesečno. PS4 Pro u paketu sa Samsungom XA i jednom besplatnom PS igrom dostupan je za jednu kunu i ratu od 75 kuna mjesečno.