ISKORISTITE PRILIKU

Optima Telekom nudi nove promotivne pakete

21.12.2016 u 14:14

Bionic
Reading

Tijekom promotivne ponude 'Neobavezna veza' paketi interneta, telefona i TV-a na raspolaganju su bez ugovorne obveze i naknade za aktivaciju po istoj cijeni kao za uslugu ugovorenu s ugovornom obvezom od dvije godine

Optima Telekom pokrenula je promotivnu akciju Neobavezna veza tijekom koje nudi pakete interneta, telefona i TV-a, bez ugovorne obveze i naknade za aktivaciju, po istoj cijeni kao za uslugu ugovorenu s ugovornom obvezom od dvije godine.

Ako se tijekom trajanja promotivne akcije odlučite za neki od triple paketa dobivaju i Snimalicu 50 šest mjeseci bez naplate mjesečne naknade.

Snimalica 50 je usluga interaktivne televizije koja omogućava 50 sati mjesečno snimanja TV sadržaja i, ono što je još važnije, omogućava pregledavanje sadržaja unatrag u slučaju da je korisnik neki sadržaj propustio ili na njega zakasnio.

Snimljeni je sadržaj na raspolaganju 15 dana, a zahvaljujući opciji Upravljanje vremenom, sve što niste uspjeli pogledati u vrijeme prikazivanja, mogu pogledati naknadno u roku od 48 sati.

Tijekom promotivne akcije je omogućeno i korištenje maksimalne brzine interneta bez naknade prvih šest mjeseci.