NIJE SMIJEŠNO

Nikad, ali nikad nemojte izvesti ovu psinu u avionu

21.12.2016 u 14:11

Bionic
Reading

Neimenovani pametnjaković zaključio je kako bi bilo urnebesno smiješno usred leta preimenovati Wi-Fi pristupnu točku na njegovom uređaju u 'Galaxy Note 7'. Posljedice suputnicima nisu bile zabavne

Vjerojatno ste upoznati s problemima koje je Samsung imao s modelom Galaxy Note 7 tijekom ove godine.

Kratki podsjetnik ako niste: radi pogreške u dizajnu baterije u nesuđenoj perjanici su se znale same zapaliti, ozbiljno prijeteći da pritom zapale i stvari oko sebe.

Zbog toga su zrakoplovne tvrtke Note 7 nedugo po puštanju u prodaju stavile na popis uređaja koje nije dozvoljeno unositi u avione, a i sam pametni telefon je potom povučen iz prodaje u potpunosti.


Nedavno je u Sjedinjenim Državama stjuardesa u pola leta primijetila kako je netko uključio Wi-Fi s oznakom Galaxy Note 7. Da nisu uspjeli naći pametnjakovića morali bi prisilno spustiti zrakoplov. Ovako su posljedica bili 'samo' kašnjenja i otkazani letovi. Nadamo se kako su genijalca vlasti naučile pameti.

Promjena naziva oznake Wi-Fija (SSID) može biti zabavna ako ste zbilja duhoviti i promjenu ograničavate na prostore u kojima ne može nanijeti ozbiljnu štetu, poput vašeg stana. Učiniti to u zrakoplovu tijekom leta ne samo što je glupo već može biti i opasno.

Ako vam tako nešto i padne na pamet, bolje se suzdržite. Suputnici i posada će vam biti zahvalni.

Više:Phandroid