KRENULE PRIJAVE

Evo besplatnih digitalnih radionica za srednjoškolce

08.12.2016 u 14:48

Bionic
Reading

Četvrtu godinu zaredom Visoko učilište Algebra održava besplatne zimske radionice za maturante i srednjoškolce. Prijave su otvorene do 21. prosinca

Tijekom Algebrinih besplatnih zimskih radionica na raspolaganju će biti Zimske akademije iz digitalnog marketinga, robotike i programiranja, mrežnih tehnologija i etičkog hakiranja te dizajna i razvoja igara.

Besplatne praktične radionice na temu digitalnog marketinga, cyber sigurnosti, etičkog hakiranja i mrežnih tehnologija, razvoja računalnih igara te robotike i programiranja bit će održane između 2. i 5. siječnja 2017. u Zagrebu. Za odabrane polaznike bit će besplatne.

Prijave za zimske radionice otvorene su do 21. prosinca. Broj raspoloživih mjesta je ograničen. Radionice će držati hrvatski stručnjaci.

Evo za što se sve možete prijaviti:


Škola digitalnog marketinga - radionica namijenjena svima koji svoju budućnost traže u spoju marketinga i informatike. Tijekom dva dana moći ćete čuti predavanja o temama poput izrade digitalne strategije, kvalitetnog stvaranje priča na digitalnim kanalima i planiranja nastupa na društvenim mrežama. Naučit ćete koristiti Google Adwords i kako ozbiljno pristupati kampanjama na Facebooku.

Škola robotike - naučit ćete kako raditi s platformom Arduino i upoznati se s brojnim trikovima iz područja programiranja i robotike.

Škola etičkog hakiranja - naučit ćete više o mrežnim tehnologijama, računalnoj forenzici, sigurnosti i samom etičkom hakiranju, kroz upoznavanje s tajnim znanjima i alatima sistemskih inženjera i etičkih hakera - inače nekih od najbolje plaćenih stručnjaka za računarstvo danas.

Škola razvoja računalnih igara - moći ćete se upoznati s razvojem igara, vještinama i alatima ključnim za dizajn i razvoj računalnih igara. Predavat će i mentorirati predavači Visokog učilišta Algebra, zaposlenici game development tvrtki te stručnjaci za razvoj igara iz game dizajn centra Machina. Polaznici će razviti svoju prvu računalnu igru korištenjem otvorenih game platformi kao što su Unreal i Unity.