VRIJEME JE ZA PREGLED

Pamtite li najvažnija događanja na YouTubeu 2016.?

11.12.2016 u 09:16

Bionic
Reading

Još koji tjedan i oprostit ćemo se s 2016. godinom. Kao i prijašnjih godina, u YouTubeu su priredili pregled najvažnijih događanja, memova, pjesama i video zapisa

YouTubeov pregled nazvan The ultimate 2016 #challenge, napravljen s lajtmotivom u stilu reklame za Pokemon Go, otvara Dwayne The Rock Johnson s teškim uzdahom (kakav i priliči godini u kojoj nas je zauvijek napustilo toliko poznatih i slavnih osoba). Njemu je, doduše, donijela otvaranje vlastitog kanala na Googleovom internetskom servisu.

Nikad veći broj youtubera (navodno njih 200 - među njima su Dan & Phil, Casey Neistat, GloZell, Grace Helbig, HolaSoyGerman, Lilly Singh, Markiplier, PewDiePie, PrankvsPrank, Swoozie...) podsjetilo nas je na svoje najpopularnije uratke objavljene tijekom proteklih 12 mjeseci. Referenci je zbilja puno - prestali smo ih brojati nakon 70.

U videu snimanom u 18 zemalja ima pjesme, plesa, iskazivanja počasti preminulim velikanima poput Davida Bowieja, kao i poznatih lica poput glumca i DJ-a Kristiana Nairna (Hodor iz Igre prijestolja).


Google je u pregled u nekoliko navrata ubacio i svoj novi pametni telefon Pixel, a na ruci youtuberaPewDiePiea možete vidjeti Huaweijev pametni sat.

Pogledajte:

A pogledajte i kako je izgledalo snimanje:

Više: YouTube