PROJEKTORI I DRONOVI

Evo što je Epson priredio za Zagreb Audio Video Show

22.10.2016 u 11:43

Bionic
Reading

Poznati proizvođač za ovogodišnji je Zagreb Audio Video Show priredio niz noviteta. U prvom planu nalaze se novi projektori širokog kuta i zanimljiv način kontrole drona putem pametnih naočala

Tvrtka Epson danas je u Zagrebu premijerno predstavila novi videoprojektor za kućno kino EH-TW9300 koji omogućava svakodnevno gledanje filmova na velikom ekranu tijekom sedam godina uz 4K razlučivost, motorizirani objektiv te podršku za UHD Blu-ray i HDR.

U suradnji s partnerskom tvrtkom Sigma Audio Koncept iz Zagreba Epson je na sajmu demonstrirao rad novog vrhunskog video projektora za kućno kino EH-TW9300, a prikazan je i povoljniji model EH-TW7300. Novi modeli, a tu je još i EH-TW9300W s podrškom za bežično emitiranje sadržaja, obiluju novim značajkama: funkcija 4K poboljšanja, podrška za medije UHD Blu-ray i za HDR (high dynamic range) te motorizirani objektivi s memoriranjem pozicija.

Uz novosti iz područja kućnog kina, Epson je najavio i stratešku suradnju s proizvođačem dron letjelica DJI. Ovo partnerstvo će omogućiti pametnim naočalama Moverio postanu način upravljanja dronom. Piloti će uz pomoć pametnih naočala moći istovremeno izravno vidjeti letjelicu te što snima njena kamera.

Epson i DJI zajednički će promovirati Moverio BT-300 kao certificiranu dodatnu opremu za letjelice DJI, kao i aplikaciju DJI GO tijekom ove godine. Epsonove pametne naočale biti će raspoložive za kupovinu na web odredištu DJI.com, dok će aplikacija DJI GO biti dostupna za preuzimanje na web odredištu Moverio Apps Market