TEHNOLOGIJA S NOTEA7

Galaxy S8 bi mogao donijeti dvostruki sustav kamerica

21.10.2016 u 06:45

Bionic
Reading

Samsung bi po svoj prilici mogao donijeti tehnologije iz Notea7 na nadolazeću perjanicu Galaxy S8. To posebno vrijedi za sigurnosni skener očiju, koji će doživjeti i poboljšanja, a Galaxy S8 bi trebao donijeti i dvostruki sustav kamerica

Iako već duže vremena postoje uređaji s dvostrukom kamericom, Qualcomm i drugi poznati proizvođači hardvera i elektronike za pametne telefone smatraju da 'zrelo' doba takvih sustava tek stiže te da se može očekivati sve više i više mobilnih uređaja koji ih integriraju. HTC, LG, Apple, Huawei, Xiaomi i mnogi drugi već su počeli s tim, a Samsung bi svakako mogao biti sljedeći s perjanicom za prvi dio sljedeće godine.

Iako je ovakvo što potpuno očekivano, Samsung službeno nije potvrdio planove već je napomenuo kako svake godine njhova 'Galaxy S serija pametnih telefona donosi novitete u svijetu kamerica i integriranih tehnologija'. Samsungov službenik je za Korea Herald izjavio tek kako će korištenje dvostrukog sustava kamerica i modula povećati prihode opskrbljivačima.

Istovremeno, Samsungova glavna figura za mobilni svijet, Koh Dong-jin, najavio je kako imaju velikih planova za skener očiju integriran u mobilne uređaje. Sljedeća godina bi mogla donijeti vrlo zanimljive novitete u mobilnom svijetu - posebno u smislu sigurnosti/biometrije.

Više Korea Herald