POGLEDAJTE VIDEO

Zašto su tintom zalili Lewisa Hamiltona?

19.10.2016 u 15:56

Bionic
Reading

Lewis Hamilton, trostruki prvak prvenstva FIA Formula One, zvijezda je novog promotivnog filma snimljenog u suradnji s Epsonom

Film Lewis Gets Inked naglašava prednosti pisača Ink Tank System i dostupan je na Epsonovom kanalu YouTube te na mrežnom odredištu tvrtke.

Snimljen je u sjedištu ekipe Mercedes AMG Petronas Formula One. Lewis u usporenoj snimci klizi kroz papirnatu oluju da bi ga na kraju doslovno potopili tintom raznih boja. U Epsonu su time željeli promovirati svoje pisače Ink Tank System i naglasiti njihove prednosti.

Film je dio strategije kreiranja sadržaja u različitim kanalima koja se sastoji od glavnog filma te materijala snimljenog iza scene.

Epson je službeni partner ekipe Mercedes AMG Petronas te nudi stručnu suradnju u područjima inkjet ispisa, skenera, 3LCD projektora i nosive tehnologije, što uključuje i pametne naočale.


'Tijekom sezone sudjelujem u vrlo zanimljivim projektima s partnerima naše ekipe i mogu reći da je ovaj projekt svakako jedan od neobičnijih! Snimanje za Epsonov Ink Tank System bilo je vrlo zabavno.

Uvijek volim raditi nešto drugačije i tako izići iz svakodnevnih tokova. To što su na mene bacili 400 litara tinte bilo je nezaboravno iskustvo i mislim da smo postigli vrlo cool rezultat', rekao je Lewis Hamilton

Epson je produkciju realizirao u suradnji s kućom Citizen Films, na čelu s glavnom direktoricom Gretchen Shoring zaduženom za sadržaj i redateljem Rollom Hollinsom. Za posebne efekte pobrinula se ekipa Machine Shop, a Rina Yang bila je direktorica fotografije.