UPOGONITE CANARY

Prije svih isprobajte nove verzije Googleovog Chromea

23.10.2016 u 09:31

Bionic
Reading

Dosad je kanal za isporuku novih izdanja Googleovog web preglednika Chrome Canary bio dostupan samo korisnicima Maca i Windowsa. Od sada mu možete pristupiti i pomoću uređaja s operativnim sustavom Android

Google svoj web preglednik Chrome objavljuje putem raznih kanala, s različitim stupnjevima stabilnosti i podrške. Putem kanala Canary isporučuje najnovija izdanja čim su spremna za objavljivanje.

Taj je kanal namijenjen prvenstveno razvojnim programerima i korisnicima koji žele isprobati novo izdanje Chromea prije ostalih kako bi testirali izmjene i novitete. No, može ga koristiti bilo tko.

Dosad je Canay bio dostupan samo korisnicima Maca i Windowsa. Od sada mu možete pristupiti i pomoću uređaja s operativnim sustavom Android.

Isto kao i na drugim platformama, nova izdanja za Android napisana su najnovijim računalnim kodom i često dolaze s nizom novih značajki, poboljšanja i s manje bugova. Iz Googlea ih isporučuju automatski, bez ručnog testiranja, što znači kako izdanja mogu biti nestabilna ili potpuno prestati funkcionirati na nekoliko dana. Trudit će se, naravno, kako bi velike probleme uklonili što je brže moguće.


Za početak će nova izdanja isporučivati svaki dan, da bi s vremenom mogla postati dostupnima i vikendima. To znači kako morate računati na više od 100 MB prometa tjedno kako bi preuzimali sva nova izdanja, pa izbjegavajte korištenje mobilnog interneta u te svrhe.