KAKVA ŠTETA!

Bijesni korisnik porazbijao sve iPhone u dućanu pa pokušao pobjeći

31.10.2016 u 09:54

Bionic
Reading

Nezadovoljni korisnici ponekad su spremni na štošta kako bi istjerali pravdu u svojim sukobima s kompanijama koje im pružaju određene proizvode i usluge, a jedan Francuz otišao je toliko daleko da je porazbijao sve iPhone u Appleovom dućanu, no nije poštedio ni pokoji iPad i iMac

Neimenovani bijesni Francuz ušetao je u Appleov dućan u francuskom gradu Dijonu kako bi istjerao pravdu oko, vrlo vjerojatno, neispravnog uređaja koji je kupio. Kada mu to nije pošlo za rukom, pomahnitali kupac odlučio se obračunati sa svim gadgetima koje je zatekao u dućanu.

‘Apple je kompanija koja je prekršila prava europskih kupaca… .Tražio sam povrat novca, no odbili su me. Znate što slijedi? Ovo slijedi!’, urlao je između ostalog Francuz prije nego li je krenuo u svoj pohod na iPhone i ostalu Appleovu galanteriju

Ostali kupci našli su se zatečeni potezom ljutog korisnika, no jedan od njih dohvatio je kamericu i cijelu stvar snimio mobitelom.

Nije poznat ukupan iznos štete koju je napravio nezadovoljni kupac, no s obzirom na to da pojedini modeli iPhonea stoje nekoliko stotina eura, ona će iznositi nekoliko tisućica, ako ne i desetaka.

Pogledajte.