EUROCLOUD AWARD 2016

Hrvatske tvrtke u utrci za europsku cloud nagradu

28.09.2016 u 17:57

Bionic
Reading

Pobjednici natjecanja EuroCloud Europe Award 2016 bit će proglašene u okviru EuroCloud Foruma u Bukureštu tijekom gala večere u srijedu, 5. listopada, u hotelu Athenee Palace Hilton

Pobjednici natjecanja EuroCloud Award proglašeni proljetos tijekom konferencije MIPRO u Opatiji odmjeravaju snage s najboljim europskim pružateljima cloud usluga za pobjednika u pet kategorija:

1) Najbolja cloud usluga za horizontalna tržišta
OpenData Store - Omega Software

2) Najbolja cloud usluga za vertikalna tržišta
ComCloud Delivery Platform - Combis

3) Najbolje cloud usluge pružene od startup pružatelja
Adopto - AdoptoTech


4) Najbolje metode cloud transformacije
ComCloud Enterprise Application Store - Combis

5) Najbolji poslovni utjecaj isporukom cloud usluga
Private Cloud - ComCloud Enterprise Application Store - Hrvatska pošta

Pobjednici natjecanja EuroCloud Europe Award 2016 bit će proglašene u okviru EuroCloud Foruma u Bukureštu tijekom gala večere u srijedu, 5. listopada, u hotelu Athenee Palace Hilton.

Sva pobjednička cloud rješenja pregledao je i ocjenio paneuropski stručni žiri sastavljen od neovisnih i relevantnih stručnjaka s područja računarstva, ekonomije i novinarstva iz zemalja sudionica natjecanja.

Pobjednici hrvatskog natjecanja EuroCloud Award 2016 moći će predstaviti svoje cloud usluge relevantnoj europskoj publici okupljenoj pod sloganom Cloud profesionalci iz cijele Europe razmatraju najnovije Cloud tehnologije i trendove te prepoznaju najbolja europska Cloud rješenja i usluge