KRAJEM STUDENOG

Stiže prva Boschova regionalna konferencija o pametnim uređajima

26.09.2016 u 15:24

Bionic
Reading

Bosch Hrvatska će 30. studenog u Zagrebu održati Bosch Smart Solutions, regionalnu poslovno-tehnološku konferenciju tijekom koje će predstaviti svoja najnovija rješenja i pružiti platformu za poslovnu suradnju

KonferencijaBosch Smart Solutions bi trebala okupiti veliki broj Boschova stručnjaka, projektanata i integratora iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Stručni predavači i tematski okrugli stolovi će uzvanicima konferencije, približiti najnovije Boschove tehnologije te ih detaljnije informirati o temama kao što su industrija 4.0, pametni gradovi i pametni turizam, kao i predstaviti novi odjel tvrtke u Hrvatskoj posvećen pametnim i povezanim rješenjima.

Bosch je u Hrvatskoj tijekom prošle godine niz proizvoda kao što su alati koji omogućavaju jednostavnu pohranu rezultata i mjerenja putem aplikacije za pametni telefon ili tablet računala, pametni regulatori, kamera za rano otkrivanje požara...

Ta je tvrtka fiskalnu 2015. godinu završila s konsolidiranom prodajom od 320 milijuna kuna (42 milijuna eura) u Hrvatskoj, što je 29 posto više od prethodne godine.


Ukupna neto prodaja od 365,2 milijuna kuna (48 milijuna eura) u Hrvatskoj, uključujući prodaju nekonsolidiranih društava i interne isporuke povezanim društvima, rezultirala je godišnjim porastom od gotovo 20 posto.

'Hrvatska je važno tržište za Bosch, osobito u novom području pametnih rješenja i industrije 4.0. Očekujemo da će potražnja za taj dio našeg asortimana dodatno porasti u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi', izjavila je Mirsada Kudrić, glavna direktorica tvrtke Bosch u Hrvatskoj.

Broj Boschovih zaposlenika u Hrvatskoj u 2015. godini iznosio je oko 70. Očekuje se da će ta brojka ostati na sličnoj razini i u 2016.