MODEL GS1

BenQ otkrio novi prijenosni projektor bez kablova

30.08.2016 u 08:17

Bionic
Reading

BenQ je ovih dana otkrio novi dodatak svojoj ponudi projektora - model GS1. Ovaj put je riječ o LED projektoru bez kablova koji primarno služi za uživanje na otvorenom

'Rastom popularnosti kampiranja i odmora na otvorenom, obitelji traže nove aktivnosti koje će im pomoći da kvalitetno provedu zajedničko vrijeme. GS1 savršeno je rješenje koje nudi prijenosnu zabavu prikladnu za sve uzraste. Oduševljeni smo što možemo predstaviti ovaj novi projektor, dovoljno malen da se smjesti u bilo koji prostor, što mu osigurava mjesto među vašim stvarima za kampiranje', izjavio je povodom otkrivanja novog uređaja Lee Conway, glavni izvršni direktor i predsjednik korporacije BenQ.

BenQ navodi kako se prikaz internetskog sadržaja poput filmova, glazbe i videa odvija u sekundi te da nikad nije bio jednostavniji. Za gledanje sadržaja moguće je iskoristiti i aplikaciju na mobilnom uređaju. GS1 je plug'n'play uređaj koji stane na dlan, a usprkos malim dimenzijama ima bateriju koja može izdržati do tri sata reprodukcije.


K tome je uređaj dostupan s opcijom zaštitnog kućišta koje bi ga trebalo sačuvati i pri padovima s visine od 60cm, a gumirano kućište je otporno i na polijevanje po standardu IPX1.

Za više informacija valja posjetiti BenQ službenu stranicu