ČETIRI NOVITETA

LG u ponudi ima nove bežične zvučnike za sve ljubitelje kvalitetnog zvuka

27.08.2016 u 12:15

Bionic
Reading

LG priopćava kako je osvježio ponudu svojih bežičnih Bluetooth zvučnika modelima PH1, PH2, PH3 i PH4. Svaki od modela donosi 'inovativan dizajn i mnogo najnaprednijih značajki', a zahvaljujući razlikama među modelima, čini se kako postoji izdanje za svakog korisnika

LG navodi kako oni koji primarno traže prenosivost i izdržljivost ne trebaju gledati dalje od modela PH2 i PH4. PH2 je mase svega 167 grama, kompaktnih je dimenzija i otporan na prskanje vode, što ga čini idealnim i za najveće avanturiste. PH4 je pak snažniji zvučnik namijenjen okupljanjima i druženjima.

Oba spomenuta modela imaju poseban remen kojim se lakše pričvršćuju uz različite površine i objekte, a niti jednom od njih ne smeta prskanje vode ili kiša, zahvaljujući vodootpornom dizajnu. Što se tiče trajanja baterije, PH2 može reproducirati zvuk do šest sati, dok PH4 može reproducirati zvuk do 10 sati).


PH3 se ističe osvjetljenjem i stvaranjem atmosfere gdje god da se nalazi. I ovaj model može reproducirati glazbu do 10 sati, a stiže u tri boje kućišta te uz pet postavki za osvjetljenje različitim bojama. PH1 je pak nešto manji zvučnik koji se može koristiti i kao noćna lampa.

'U LG-ju se trudimo razviti proizvode koji odgovaraju stvarnim životnim potrebama naših korisnika', rekao je Brian Kwon, predsjednik tvrtke LG Home Entertainment. 'Unutar naše svestrane linije bežičnih zvučnika uvjeren sam kako će svatko moći pronaći audio rješenje za sve situacije.'

Posjetitelji LG-jevog štanda u dvorani 18, Messe Berlin tijekom sajma IFA 2016. imat će priliku uživo isprobati ove nove proizvode.