PRIJAVE DO 3. RUJNA

Startupovi, predstavite se europskim korporacijama

24.08.2016 u 08:06

Bionic
Reading

Do 3. rujna traju prijave za događanje namijenjeno povezivanju brzorastućih startupova u regiji s europskim korporacijama kojima je interes širenje na nova tržišta kroz strateška ulaganja u startupove

EIT Digital, ABC accelerator i Zagrebački inkubator poduzetništva organiziraju Meet&Match, događanje koje povezuje brzorastućih startupova u regiji s europskim korporacijama kojima je interes širenje na nova tržišta kroz strateška ulaganja u startupove.

Prvo u nizu takvih bit će održano u Zagrebu 5. rujna, u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva na Remetinečkoj cesti 7 u Zagrebu, od 12:30 do 18 sati. Kasnije istog mjeseca uslijedit će i događanja u Beogradu i Sarajevu, dok će finalno regionalno događanje biti održano u Ljubljani u prosincu.

Najbolji finalisti će se predstaviti 1. prosinca u Ljubljani pred predstavnicima više od 20 svjetskih korporacija kao što su IBM, Siemens, Philips, Huawei, Nokia, Cisco, Petrol, Triglav, BTC, Microsoft i drugi.


Za zagrebačko događanje možete prijave slati na e-mail adresu tihana.marelja@zipzg.com. Traže se startupovi koji su pred izlaskom na tržište ili u kratkom roku planiraju rast prihoda ili broj zaposlenika. Prezentaciju na navedenu e-mail adresu trebate poslati najkasnije do 3. rujna.

Zagrebački inkubator poduzetništva također otvara i prijave za svoj inkubatorski program, o kojem se više može saznati na njihovim web stranicama. Prijave traju do 30. rujna