NOVITETI

Stiže nam nova Huaweijeva pametna narukvica

24.08.2016 u 15:37

Bionic
Reading

Huawei A1 broji korake i prijeđenu udaljenost, kao i potrošene kalorije, javlja kad je vrijeme za pojačavanje fizičke aktivnosti i sklanjanje u hlad...

Pametna narukvica Huawei A1 opremljena je senzorima koji broje korake i prijeđenu udaljenost, kao i potrošene kalorije, u realnom vremenu.

Prateća aplikacija konstantno prati i analizira fizičku aktivnost nositelja narukvice te signalizira eventualnu potrebu jače fizičke aktivnosti.

Senzori prate i san svojih korisnika, prikupljajući podatke za uvid u obrasce spavanja. Narukvica ima i ugrađen senzor za štetne UV zrake pa vas može upozoriti na nepovoljnu razinu zračenja UV zrakama i podsjetiti vas kad je vrijeme za sklanjanje u hlad ili kremu za sunčanje.

A1 vibracijom i LED diodom obavještava korisnike o dolazećim pozivima, porukama, e-mailovima i svim drugim obavijestima.


Kućište je potpuno metalno. Sama narukvica izrađena je u dvije varijante - silikonu i koži - koje je moguće nabaviti u nekoliko kombinacija boja.

Uređaj je vodootporan na vodu do dubine od jednog metra na do 30 minuta. Baterija kapaciteta 70 mAh trebala bi osigurati i do mjesec dana autonomije.

Na hrvatskom tržištu trebala bi se naći početkom rujna. Cijena još nije objavljena, no uz Huawei P9 lite bi ju trebali dobiti besplatno.