UVRNUTO

S ovih pet aplikacija napravit ćete najšašavije selfije

13.08.2016 u 08:08

Bionic
Reading

Selfiji ne moraju biti tek puki autoportreti. Ovih pet aplikacija pomoći će vam u pronalaženju novih načina izražavanja i borbi protiv dosade

Kako bi isprobali bilo koju od pet aplikacija koje nudimo u ovom pregledu trebat ćete pametni telefon s dobrom prednjom kamerom ili pristojnu web kameru.

MSQRD (iOS, Android
Znate kako vaši prijatelji koriste filtere na Snapchatu kako bi dodali svašta na lica zabilježena selfijem? E ova aplikacija to omogućava bez korištenja Snapchata.

Pokrenite MSQRD (ili Masquerade) i, koristeći prednju kameru, namjestite svoje lice u 'masku' na zaslonu. Odaberite filter koji vam se sviđa (recimo, pandu ili klauna), pa provjerite kako vam stoji na licu i kreće se s njim. Možete snimiti fotografiju ili video zapis te ih podijeliti s prijateljima ili iskoristiti za profilnu fotografiju.

MSQRD for Android Released ! (Face Swap App)

Face Melody (Web)
Ova aplikacija može pretvoriti vaš selfie u - glazbu. Trebate uploadati fotografiju pomoću web kamere, kako bi aplikacija mogla izmjeriti boju vašeg lica, svjetlo, smješak i balans. Prikupljene podatke algoritam pretvara u glazbene note. Melodiju možete podijeliti s prijateljima. Bit će drukčija ukoliko fotografiju snimite u različitim uvjetima ili s raznovrsnim izrazima lica.

FACE MELODY

Imoji (Android, iOS
Imoji će vam pomoći pri preobrazbi selfija u naljepnicu za fotografiju u nekoliko koraka.

Otvorite aplikaciju, napravite selfie. Pazite pritom da vam je lice pozicionirano u ovalnom obliku na zaslonu. Potom se gumicom na zaslonu riješite pozadinskih elemenata, sve dok u fokusu nije samo izraz vašeg lica. Imoji će konačnom proizvodu automatski dodati bijeli okvir. Po spremanju ga možete dijeliti pomoću Facebookovog Messengera, Twittera, WhatsAppa i drugih aplikacija.


Emojiface (iOS
Aplikacijom snimite selfie, prateći upute sa zaslona. Nakon što dovršite Emojiface će zatražiti da napravite nekoliko završnih prepravki i potom vam isporučiti vašu facu u emotikon izdanju.

And Then I Was Like (Web)Trebate animirani GIF u vlastitoj montaži i režiji? Ova web aplikacija koja radi i na webu će vam u tome pomoći. Omogućite joj pristup web kameri, kliknite dugme za snimanje i tijekom iduće tri sekunde napravite selfie.

Aplikacija će fotografiju automatski pretvoriti u GIF i omogućiti vam promjenu brzine te trajanje petlje.

Više:Make Use Of