POZNAT I NAZIV

Znamo kada na tržište dolazi novi iPhone!

27.07.2016 u 08:59

Bionic
Reading

Sljedeći iPhone modeli, koje Apple planira predstaviti za ovu godinu, izgledno će nositi oznaku 6SE. Pored toga, glasine otkrivaju i kako je očekivani početak prodaje noviteta 16. rujna

Još otkako su iPhone 6s modeli lani ugledali svjetlo dana počele su glasine vezane uz nasljednika. Mnoge informacije sugerirale su da će ovaj put Apple 'prekršiti' uobičajeno pravilo izdavanja (značajnije) redizajniranog modela koje se očekivalo za ovu godinu te da će 'iPhone 7' zapravo biti tek 'dorađeno' izdanje modela 6s.

Stranica ApfelPage tako navodi da su informacije iz opskrbnog lanca u Kini pokazale da će noviteti uistinu 'zaobići sedmicu' u imenu te da će se novija linija zvati iPhone 6SE. Na taj način bi se veće mogućnosti iPhonea 7 planirane za 2017. godinu mogle 'lakše oglašavati'. S druge strane, ima govora i o tri proizvoda spremna za ovu jesen...

Što se tiče datuma početka prodaje, informacije je otkrio Evan Blass, praktički go-to osoba kad je riječ o glasinama iz mobilnog svijeta:


Iako je ranije znao i promašiti (poput datuma za iPhone SE), ovaj komadić informacije je koliko-toliko u skladu s dosadašnjim režimom kojeg održava Apple.